Martijn van den Ende

Martijn

"De oneindige mogelijkheden van BI fascineerden mij"

Terwijl hij nog volop aan het onboarden is bij Kasparov Finance & BI, voelt Martijn van den Ende zich nu al als een vis in het water tussen gelijkgestemde collega’s én een prachtige klantenportefeuille. Martijn heeft niet alleen affiniteit met data, hij is dé goeroe op het gebied van data-innovatie.

“Na mijn studie Bedrijfseconomie en een tweejarige Masteropleiding Strategic Management ging ik aan de slag bij BDO. Als management consultant hielp ik financiële afdelingen van organisaties met het maken van professionaliseringsslagen op het gebied van procesverbetering, riskmanagement en rapportagetools. Een brede rol, maar daardoor erg boeiend en leerzaam. Je biedt hulp bij alles waar een CFO ’s nachts van wakker kan liggen.

Al snel kwam ik met Power BI en analysetools in aanraking. De oneindige mogelijkheden van BI fascineerden mij en al gauw werd ik door mijn collega’s en klanten ‘de BI-autoriteit’ genoemd. Voor BDO heb ik zelfs een paar innovaties gedaan, die hebben geleid tot nieuwe diensten. Een mooie mijlpaal in mijn loopbaan. Hoewel ik goed op m’n plek zat en fijn samenwerkte met accountants en controllers, miste ik soms het sparren met collega’s over mijn passie BI.

Bij toeval kwam ik via mijn vrouw in contact met Bo Suijkerbuijk, een oud-studiegenoot van haar. Bo is recruiter bij Kasparov Finance & BI en koppelde mij aan haar manager Martijn Broekmans. Met hem heb ik snel uitgebreid kennisgemaakt. Direct voelde ik een goede match, met name omdat Martijn als recruiter verrassend veel weet over BI. Inmiddels ben ik gestart als Performance Consultant.

De gedreven collega’s, interessante klanten en de ambitieuze groeiplannen van Kasparov BI bevestigen dat ik een goede keuze hebt gemaakt. Hoe complexer het vraagstuk, hoe meer ik word uitgedaagd om duidelijke stuurinformatie op te leveren. Dus kom maar op!”

Wij houden jou op de hoogte