Over Ons

Kernwaarden Kasparov

Onze missie

Door ons werk zien wij organisaties en mensen groeien; dat is de drijfveer achter onze diensten. Wij bieden advies, capaciteit en training om perfect te kunnen sturen op performance. Daarin zijn wij een uitstekende business partner én werkgever, met oog voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, een open en gezellige werkcultuur.

Onze visie

Met slim gebruik van de data in je bedrijf neem je betere beslissingen om de koers te bepalen en financiële gezondheid te waarborgen. Je ontdekt kostenbesparingen en maakt ruimte voor investeringen. Dat is BI in een notendop. De kennis en kunde bieden wij, in de vorm van advies, capaciteit en training. Omdat wij alleen werken voor het bedrijfsleven en business-behoeften doorgronden, zijn wij er ontzettend goed in.

Onze kernwaarden

Menselijke maat

In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. 

 • Wij bouwen duurzame, diepgaande relaties op
 • Wij hebben oog voor detail
 • Wij zijn betrokken
 • Wij zijn eerlijk en transparant

Samen

Het werkt alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes. 

 • Samen werken wij aan onze doelen
 • Samen vieren wij succes
 • Samen gaan wij uitdagingen aan
 • Wij coachen elkaar en leren van elkaar

Groei

 • Wij stellen vragen en de vragen daarachter
 • Wij pakken onze verantwoordelijkheid
 • Wij verassen en brengen iets extra's
 • Wij delen best practices

Specialist

 • Wij gaan voor een 10
 • Wij onderscheiden ons op snelheid en inhoud
 • Wij worden erkend als leider in ons vakgebied
 • Wij stellen prioriteiten en hebben focus

BI en Finance

Kasparov BI is ontstaan vanuit Kasparov Finance, en dat is geen toeval. Want BI-vraagstukken belanden nogal eens op het bordje van finance. Bedrijven verlangen méér dan een traditionele rapportage, ze hebben behoefte aan dieper inzicht in de performance van de organisatie. Dat kán ook dankzij de groeiende set aan data en de technologie om die te doorgronden.

Finance is uniek gepositioneerd om die rol op te pakken. Om een centrale rol te spelen in het toepassen van data voor tactische en strategische doelen. En om uit te groeien tot het een expertisecentrum voor analytics. Kasparov Finance & BI brengt de twee werelden bij elkaar. Met Kasparov Finance als intermediair voor financiële vraagstukken omtrent capaciteit en Kasparov BI als partner voor vraagstukken op het gebied van data & analytics.

Jasper van Eck
DGA

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Laut van de Sanden
Manager BI

Laut is verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van Kasparov BI. Naast het managen van het team en het ontwikkelen van de BI dienstverlening houdt hij zich bezig met het uitbreiden van het klantennetwerk.

Laut van de Sanden
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatieprojecten gericht op Financial Performance Management. Ook richt Yves zich op de ontwikkeling van BI Consultants.

 

 

Yves Vos
Rens de Waard
Managing Consultant BI

Rens is een ervaren manager op het gebied van Digitale Transformatie, BI en Data Management. Hij is verantwoordelijk voor optimalisatie van de Kasparov BI propositie en aansturing van Financial Performance Management Projecten.

Foto Rens
Brian Heuts
Consultant Data & BI

Brian is een professional met een financiële achtergrond en een passie voor data. Als Consultant Data & BI adviseert hij organisaties op het gebied van data gedreven werken. Daarnaast bemiddelt hij interim Data en BI professionals.

 

Brian Heuts
Martijn Broekmans
Manager Operations

Martijn is al ruim 12 jaar actief in diverse rollen in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2021 is hij werkzaam binnen Kasparov Finance & BI en als verbindende schakel verantwoordelijk voor de aansturing van diverse afdelingen.

Martijn Broekmans
Rens Verschuren
Manger Carrières

Rens heeft een achtergrond in Organisatiewetenschappen en een passie voor coaching, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Hij richt zich op de loopbaanbegeleiding van ons team BI Specialisten.

Rens Verschuren
Nicky van den Maegdenbergh
Consultant Business & Events

Nicky heeft een achtergrond in sales. Ze werkte eerder bij AB InBev en daarna als ZZP’er in de salesbranche. Ze is onder meer verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantnetwerk en het organiseren van business-events.

Nicky van den Maegdenbergh
Lisaima Luijten
Performance Consultant

Lisaima laat organisaties nut en noodzaak inzien van Business Intelligence en schakelt hierbij met alle bedrijfslagen. Ze heeft BI projecten uitgevoerd bij onder meer Brownline, Refresco en VION.

Martijn van den Ende
Performance Consultant

Martijn heeft een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, daarnaast heeft hij ruime ervaring met het definiëren van stuurinformatie, programmamanagement en de technische ontwikkeling van BI-oplossingen.

 

Marnix Pot
BI Specialist

Marnix heeft affiniteit met het optimaliseren van processen, systemen en data. Na enkele jaren als interim financial te hebben gewerkt, groeide hij door tot BI Consultant. Per 2021 houdt hij zich bezig met het realiseren van BI oplossingen.

Patrick Frenks
BI Specialist

Patrick heeft affiniteit met cijfers en vind het een uitdaging om het verhaal erachter te vertalen naar toepasbare oplossingen. Verder heeft hij een open en creatieve mind en zet dit graag in voor niet-alledaagse oplossingen. 

Alex van Gastel
BI Specialist

Alex is loyaal, flexibel en leergierig. In zijn opdrachten werkt Alex graag op het snijvlak van Finance & Data. Hij heeft affiniteit met ERP-systemen en deed BI ervaring op bij onder meer Camelot Europe en Boskalis Nederland. 

Mariska van Kan
Design Specialist

Mariska is een gedreven data analist. De afgelopen jaren heeft zij organisaties geholpen met het opzetten van analyses en rapportages. Kenmerkend is dat ze oog heeft voor automatisering, gestructureerde processen en creatieve oplossingen.

 

 

Niels Stevens
BI Specialist

Niels is een echte business partner die organisaties graag helpt data beter en slimmer in te zetten, stap voor stap en toekomstgericht. BI ervaring heeft hij opgedaan bij SPIE Nederland, Atrium, Brownline en Riemersma Leasing.

 

Lina Hu
BI Specialist

Lina pakt nieuwe dingen snel op. Met haar analytische blik en open mindset is zij in staat om tot de kern van zaken te komen. Zij heeft ruime ervaring met het analyseren van financiële gegevens bij o.a. LyondellBasell en Eastman Chemical.

Jeffrey Snijders
BI Specialist

Jeffrey is een resultaatgerichte leergierige professional. Hij is in staat processen en rapportages te optimaliseren met zijn analytische blik. Jeffrey heeft BI ervaring opgedaan bij onder andere Boskalis Nederland, Kapimex en TopzorgGroep.

Amber Klomp
BI Specialist

Amber is een gedreven professional, die altijd gaat voor het beste resultaat. Met haar RA-titel op zak, heeft ze een sterke financiële basis. Ze is leergierig en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. 

Bjarne Phaff
BI Specialist

Bjarne is een gedreven young professional, met oog voor detail. Zeg je data, dan zeg je Bjarne. Door zijn Minor Data Driven Business Lab en zijn specialisaties in Applied Data Science, heeft Bjarne veel affiniteit met data vraagstukken.

Nick van Dorst
BI Specialist

Nick haalt voldoening uit het helpen groeien van mensen en organisaties en ziet hier een grote rol voor data inzichten. Op het snijvlak tussen de business en IT is Nick helemaal in zijn element en schakelt hij moeiteloos tussen deze twee facetten. 

Niels Roodenburg
BI Specialist

Niels is een sociale jongen, hij wordt als professional gekenmerkt door zijn gedrevenheid. Niels deed ervaring op met het creëren van dashboards en rapportages en hielp bedrijven als Ordina en Kenter al om meer data gedreven te werken.

Jeroen van Laak
BI Specialist

Jeroen is doortastent en doelgericht. Als BI Specialist krijgt hij energie van het vergroten van efficiëntie en het creëren van nieuwe inzichten. Jeroen heeft BI projecten gerealiseerd bij bij o.a Sitech en ITC Rubis Terminal.

 

Daan Jonkers
BI Specialist

Daan is een sportieve professional. Daan past zich snel aan in nieuwe omgevingen, heeft een sociaal karakter, analytische blik en affiniteit met data en IT. Hij deed eerder ervaring op bij Center Parcs en OK Oliegroep.

Olivier Zinnemers
BI Specialist

Olivier heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie en behaalde zijn Master in Data Science. Hij heeft relevante ervaring opgedaan in diverse functies bij verschillende bedrijven voor zijn start als BI Specialist bij Kasparov Finance & BI. 

Nicole Biemans
BI Specialist

Nicole helpt bedrijven om met behulp van data tot nieuwe inzichten te komen. Zij deed eerder ervaring op bij 4Evergreen, Renewi en verschillende woningcorporaties en hielp ze deze organisaties meer data gedreven te laten werken. 

Thom Hendriks
BI Trainee

Thom is enthousiaste finance professional en ontwikkelt zich graag verder op het gebied van Business Intelligence. Hij voelt zich snel vertrouwd in een nieuwe omgeving en schakelt makkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie. 

 

Yvonne Steijlen
Contract Manager

Yvonne heeft jarenlang gewerkt als secretaresse. Vanaf november 2021 verzorgt ze voor onze afdeling Interim alle contracten met opdrachtgevers en zzp’ers. De nauwkeurigheid die daarbij komt kijken, is precies waar zij energie van krijgt.

 

Yvonne Steijlen
Sofia Achahbar
Office Medewerker

Sofia is een spontane dame die geen blad voor haar mond neemt. Ze heeft een brede economische achtergrond, met deze achtergrond is zij bij Kasparov gestart als Interim Financial. Per januari 2023 zal zij het Office team binnen Kasparov versterken. 

Sofia Achahbar
Daniëlla Hulst
Office Medewerker

Daniëlla heeft een achtergrond in de Hospitality. Vanaf december 2021 maakt ze onderdeel uit van ons officeteam. De veelzijdigheid van deze functie is wat haar enorm aanspreekt. 

Daniëlla Hulst
Ashley Griffioen
Office medewerker/ Recruiter

Ashley is haar carrière gestart als intercedent en is vanaf 1 maart 2023 werkzaam bij Kasparov. Ze gaat naast haar werkzaamheden op de afdeling office, ook aan het werk als recruiter.  

Ashley Griffioen