Over Ons

Kernwaarden

Why

Groei is onze belofte. Als jij de ambitie hebt, maken we er samen werk van. Zo veranderen wij elke dag levens en organisaties. Wij hebben de kennis en kunde, de energie en het netwerk, om  professionals en bedrijven verder te brengen dan ze ooit hadden gedacht. Strak in de ambitie, soepel in de omgang.

Onze missie

Door ons werk zien wij mensen en organisaties groeien. Dat is de drijfveer.
Juist in tijden van verandering, is het essentieel om grip te houden en te kunnen blijven sturen.

Wij maken werk van ambitie en realisatie van groei, én bouwen samen aan een sterk fundament richting de toekomst. Dit maakt ons dé partner op het gebied van Data & BI.

Onze visie

Door slim gebruik van data in je bedrijf neem je betere beslissingen om de koers te bepalen en te sturen. Met de juiste informatie op elk niveau in de organisatie houd je grip op performance én signaleer je eerder kansen voor groei, kostenbesparing of procesverbeteringen. Dat is Kasparov BI in een notendop.

De kennis en kunde om dit te realiseren bieden wij in de vorm van advies, capaciteit en training. Door onze functionele expertise van de profit sector en technische kennis van de Microsoft Data & BI oplossingen, zijn wij er ontzettend goed in.

Kernwaarden

Groei is de kern en het vertrekpunt van al ons denken en doen. De waarden waarmee we die groei bereiken zijn Kwaliteit, Samen en Persoonlijk.

Onze kernwaarden

GROEI

Wij hebben de ambitie om onszelf en onze klanten te blijven ontwikkelen, om de koers te bepalen.

PERSOONLIJK

Contact is waardevol als het persoonlijk is, dan wordt het een relatie.

SAMEN

Het werkt alleen als je samenwerkt, betrokken en oprecht.

KWALITEIT

Wij gaan altijd voor een 10, scherp en gefocust.

BI en Finance

Kasparov BI is ontstaan vanuit Kasparov Finance, en dat is geen toeval. Want BI-vraagstukken belanden nogal eens op het bordje van finance. Bedrijven verlangen méér dan een traditionele rapportage, ze hebben behoefte aan dieper inzicht in de performance van de organisatie. Dat kán ook dankzij de groeiende set aan data en de technologie om die te doorgronden.

Finance is uniek gepositioneerd om die rol op te pakken. Om een centrale rol te spelen in het toepassen van data voor tactische en strategische doelen. En om uit te groeien tot het een expertisecentrum voor analytics. Kasparov Finance & BI brengt de twee werelden bij elkaar. Met Kasparov Finance als intermediair voor financiële vraagstukken omtrent capaciteit en Kasparov BI als partner voor vraagstukken op het gebied van data & analytics.

Jasper van Eck
Managing Director & Founder

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Laut van de Sanden
Director BI

Laut is verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van Kasparov BI. Naast het managen van het team en het ontwikkelen van de BI dienstverlening houdt hij zich bezig met het uitbreiden van het klantennetwerk.

Laut van de Sanden
Rens de Waard
Operations Manager

Rens is een ervaren manager op het gebied van Digitale Transformatie, BI en Data Management. Hij is verantwoordelijk voor optimalisatie van de Kasparov BI propositie en aansturing van Financial Performance Management Projecten.

Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatieprojecten gericht op Financial Performance Management. Ook richt Yves zich op de ontwikkeling van BI Consultants.

 

 

Yves
Maarten Hofmeester
Managing Consultant Data

Maarten is sterk in het ontwerpen en ontwikkelen van data-platformen en producten. Naast deze kennis heeft hij veel inzicht in de voorwaarden van succesvolle data gedreven oplossingen, met een focus op standaardisatie en (kosten-)efficiëntie.

Brian Heuts
Business Manager BI

Brian is een professional met een financiële achtergrond en een passie voor data. Als Business Manager BI adviseert hij organisaties op het gebied van data gedreven werken. Daarnaast bemiddelt hij interim Data en BI professionals.

 

Brian
Jesse van Oyen
Business Development Manager

Als Business Manager BI adviseert Jesse op het gebied van data gedreven werken. Hij breidt het klantennetwerk uit door duurzame klantrelaties op te bouwen en richt zich op de bemiddeling van interim Data & BI professionals.

 

 

Jesse van Oyen
Noël Bouman
Business Manager ESG

Als Business Manager ESG adviseert Noël op het gebied van ESG-implementatieondersteuning en interim capaciteit. Hij breidt het klantennetwerk uit en zorgt voor het opbouwen van duurzame klantrelaties. 

 

Noël Bouman
Martijn van den Ende
Performance Consultant

Martijn heeft een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, daarnaast heeft hij ruime ervaring met het definiëren van stuurinformatie, programmamanagement en de technische ontwikkeling van BI-oplossingen.

 

Alex van Gastel
Performance Consultant

Alex heeft verschillende organisatie naar een hoger reporting-niveau gebracht middels Power BI. Door behoeftes te vertalen naar een technische oplossing en de proces consequenties mee te integreren zijn er op data gedreven werken mooie stappen gezet.

Amber Klomp
Performance Consultant

Amber is een gedreven professional, die altijd gaat voor het beste resultaat. Met haar RA-titel op zak, heeft ze een sterke financiële basis. Ze is leergierig en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. 

Nick van Dorst
Performance Consultant

Nick haalt voldoening uit het helpen groeien van mensen en organisaties en ziet hier een grote rol voor data inzichten. Op het snijvlak tussen de business en IT is Nick helemaal in zijn element en schakelt hij moeiteloos tussen deze twee facetten. 

Marnix Pot
Power BI Lead

Marnix heeft affiniteit met het optimaliseren van processen, systemen en data. Na enkele jaren als BI Consultant te hebben gewerkt, groeide hij door tot Lead BI, met klanten als Smurfit Kappa, Driessen Autogroep & Nationale Nederlanden.

Mariska van Kan
Design Specialist

Mariska is een gedreven Design Specialist. De afgelopen jaren heeft zij organisaties geholpen met het opzetten van analyses en rapportages. Kenmerkend is haar specialisme in UX en UI waarbij ze klanten helpt het optimale uit BI te halen. 

 

 

Oscar Roegiers
Data Engineer

Oscar heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Informatica. Als Data Engineer geeft hij sturing aan het ontwerp en de ontwikkeling van dataplatform oplossingen bij onze klanten.

Luy Kok
Data Engineer

Luy is een gedreven professional op het gebied van data-platformen en BI-oplossingen. Hij komt tot passende oplossingen op basis van business doelstellingen. Met zijn analytische skills brengt hij projecten tot een goed einde.

Pascal Hameete
BI Specialist

Pascal is een sportieve professional. Hij is zijn carrière gestart in de sales en vanuit hier ontwikkeld naar de consultancy kant. Met zijn ervaring helpt hij bedrijven om meer uit hun data te halen. 

Niels Stevens
BI Specialist

Niels is een echte business partner die organisaties graag helpt data beter en slimmer in te zetten, stap voor stap en toekomstgericht. BI ervaring heeft hij opgedaan bij SPIE Nederland, Atrium, Brownline en Riemersma Leasing.

 

Jeffrey Snijders
BI Specialist

Jeffrey is een resultaatgerichte leergierige professional. Hij is in staat processen en rapportages te optimaliseren met zijn analytische blik. Jeffrey heeft BI ervaring opgedaan bij onder andere Boskalis Nederland, Kapimex en TopzorgGroep.

Bjarne Phaff
BI Specialist

Bjarne is een gedreven young professional, met oog voor detail. Zeg je data, dan zeg je Bjarne. Door zijn Minor Data Driven Business Lab en zijn specialisaties in Applied Data Science, heeft Bjarne veel affiniteit met data vraagstukken.

Daan Jonkers
BI Specialist

Daan is een sportieve professional. Hij past zich snel aan in nieuwe omgevingen, heeft een sociaal karakter, analytische blik en affiniteit met data en IT. Hij deed eerder ervaring op bij Center Parcs, OK Oliegroep, Bakker Magnetics & Fruitmasters.

Jeroen van Laak
BI Specialist

Jeroen is doortastent en doelgericht. Als BI Specialist krijgt hij energie van het vergroten van efficiëntie en het creëren van nieuwe inzichten. Jeroen heeft BI projecten gerealiseerd bij bij o.a Sitech en ITC Rubis Terminal.

 

Nadine Muffels
BI Specialist

Nadine is een aantal jaren actief in het data domein en gedreven om nog veel meer te leren. Ze vindt het heerlijk om de data in te duiken en met nieuwe inzichten te komen. Daarnaast wil ze bedrijven helpen meer data gedreven te gaan werken. 

Erik de Jong
BI Specialist

Erik is een energieke professional, die altijd zoekt waar hij waarde kan toevoegen. Hij heeft affiniteit met data en past zich makkelijk aan in nieuwe omgevingen. Erik deed onder meer BI ervaring op bij Damen Shipyards, Manuchar en Sitech.

Nicole Biemans
BI Specialist

Nicole helpt bedrijven om met behulp van data tot nieuwe inzichten te komen. Zij deed als BI Specialist eerder ervaring op bij 4Evergreen, Renewi en verschillende woningcorporaties en hielp deze organisaties meer data gedreven te laten werken. 

Jasper Krombeen
BI Specialist

Jasper is een professional met een passie voor data. Hij is zijn Business Intelligence-carrière begonnen met Qlik Sense en heeft intussen de overstap gemaakt naar Power BI. Jasper haalt voldoening uit het oplossen van complexe uitdagingen. 

Julian Verschoor
BI Specialist

Julian is een gedreven professional, met affiniteit voor data. Zijn interesse in data heeft hij vooral ontwikkeld tijdens het werken met Python en Power BI bij onder andere Syncreon en Ricoh, gedurende zijn bachelor- en masteropleiding. 

Rohan Malik
BI Specialist

Rohan is een gemotiveerde en leergierige professional. Door zijn internationaal georiënteerde opleidingen aan Avans Hogescholen en Tilburg University voelt Rohan zich thuis in een internationale omgeving.

Thom Hendriks
BI Specialist

Thom is gedegen BI Specialist en blijft zich graag ontwikkelen. Hij voelt zich snel vertrouwd in een nieuwe omgeving en schakelt makkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie. Hij deed onder andere ervaring op bij De Efteling en NTS Group.

 

Jasper de Ruiter
BI Specialist

Jasper is gepassioneerd met data bezig en houdt ervan klanten te helpen om hier betere inzichten uit te halen. Middels zijn Python & SQL kennis is hij in staat om perfect samen te werken met engineers wanneer er een team gewerkt moet worden.

Jasper Havers
BI Trainee

Jasper is een leergierige Interim Financial die zich graag verder ontwikkelt om uiteindelijk door te groeien naar volwaardig BI Specialist. Hij heeft veel affiniteit met cijfers, Excel en mensen en pakt graag iedere uitdaging aan.

Mustafa Kayademir
BI Specialist

Mustafa is een gedreven professional welke een pragmatische aanpak weet te combineren met een analytische geest. Hij heeft diverse jaren werkervaring binnen het BI domein bij onder andere Scania & Ceva.

Rob Vermeer
BI Trainee

Rob is een gedreven professional met een passie voor data. Hij is zijn Business Intelligence-carrière begonnen met Python & R en heeft intussen de overstap gemaakt naar Power BI.

Stephanie Neutel
Recruiter

Stephanie is sinds 2016 actief in de arbeidsbemiddeling, hier was zij verantwoordelijk voor de large accounts. Per april 2022 is zij verantwoordelijk voor de werving van financials en richt zich op de werving van Data en BI professionals.

Stephanie
Anieke Ouwerkerk
HR Adviseur

Anieke heeft na haar studie HRM meerdere rollen vervuld in werving & selectie en als Talent Manager waarbij zij zich richtte op de ontwikkeling van onze Interim Financials. In 2023 is zij doorgestroomd naar de functie van HR Adviseur.

Anieke
Thirza van Arkel
Stagiaire HR

Thirza loopt sinds januari stage bij Kasparov Finance & BI. Zij is een tweede jaar hrm-student op Avans Hogeschool, Breda. Door de stage hoopt zij zich te kunnen verdiepen in de hr-wereld.

Thirza van Arkel
Nynke Dekkers
Office Manager

Nynke is na haar studie commerciële economie voornamelijk werkzaam geweest in verschillende Hospitality functies. Als Office Manager is zij verantwoordelijk voor de aansturing van het Office team en verdere professionalisering van de afdeling.

Nynke Dekkers
Daniëlla Hulst
Office Medewerker

Daniëlla heeft een achtergrond in de Hospitality. Vanaf december 2021 maakt ze onderdeel uit van ons officeteam. De veelzijdigheid van deze functie is wat haar enorm aanspreekt. 

Daniëlla
Shirley van Dort
Office Medewerker

Shirley startte bij ons als stagiaire in het kader van haar studie Bedrijfskunde. Zij houdt zich nu bezig met onder andere het debiteurenbeheer en het contractmanagement. 

Shirley van Dort
Mike Petrovic
Stagiair Office

Mike loopt stage bij ons en volgt de opleiding bedrijfskunde aan Avans Hogeschool Breda. Hij richt zich op het inrichten en verduurzamen van het proces voor de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit. 

Mike Petrovic