Over Ons

Kernwaarden

Why

Groei is onze belofte. Als jij de ambitie hebt, maken we er samen werk van. Zo veranderen wij elke dag levens en organisaties. Wij hebben de kennis en kunde, de energie en het netwerk, om  professionals en bedrijven verder te brengen dan ze ooit hadden gedacht. Strak in de ambitie, soepel in de omgang.

Onze missie

Door ons werk zien wij mensen en organisaties groeien. Dat is de drijfveer. Wij knopen kwaliteiten en kansen aan elkaar. Als jij de ambitie hebt, maken wij er werk van. Zo halen we het maximale uit ieders mogelijkheden.

Onze visie

Met slim gebruik van data neem je betere beslissingen. Je bepaalt de koers van je bedrijf en kunt snel bijsturen. Met de juiste informatie op elk niveau in de organisatie, signaleer je eerder kansen voor groei, kostenbesparing en betere bedrijfsprocessen. Dat is BI in een notendop. De kennis en kunde om dit te realiseren, bieden wij in de vorm van advies, capaciteit en training. 

Kernwaarden

Groei is de kern en het vertrekpunt van al ons denken en doen. De waarden waarmee we die groei bereiken zijn Kwaliteit, Samen en Persoonlijk.

Onze kernwaarden

GROEI

Wij hebben de ambitie om onszelf en onze klanten te blijven ontwikkelen, om de koers te bepalen.

PERSOONLIJK

Contact is waardevol als het persoonlijk is, dan wordt het een relatie.

SAMEN

Het werkt alleen als je samenwerkt, betrokken en oprecht.

KWALITEIT

Wij gaan altijd voor een 10, scherp en gefocust.

BI en Finance

Kasparov BI is ontstaan vanuit Kasparov Finance, en dat is geen toeval. Want BI-vraagstukken belanden nogal eens op het bordje van finance. Bedrijven verlangen méér dan een traditionele rapportage, ze hebben behoefte aan dieper inzicht in de performance van de organisatie. Dat kán ook dankzij de groeiende set aan data en de technologie om die te doorgronden.

Finance is uniek gepositioneerd om die rol op te pakken. Om een centrale rol te spelen in het toepassen van data voor tactische en strategische doelen. En om uit te groeien tot het een expertisecentrum voor analytics. Kasparov Finance & BI brengt de twee werelden bij elkaar. Met Kasparov Finance als intermediair voor financiële vraagstukken omtrent capaciteit en Kasparov BI als partner voor vraagstukken op het gebied van data & analytics.

Jasper van Eck
DGA

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Laut van de Sanden
Manager BI

Laut is verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van Kasparov BI. Naast het managen van het team en het ontwikkelen van de BI dienstverlening houdt hij zich bezig met het uitbreiden van het klantennetwerk.

Laut van de Sanden
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie en optimalisatieprojecten gericht op Financial Performance Management. Ook richt Yves zich op de ontwikkeling van BI Consultants.

 

 

Yves Vos
Rens de Waard
Managing Consultant BI

Rens is een ervaren manager op het gebied van Digitale Transformatie, BI en Data Management. Hij is verantwoordelijk voor optimalisatie van de Kasparov BI propositie en aansturing van Financial Performance Management Projecten.

Maarten Hofmeester
Managing Consultant Data

Maarten is sterk in het ontwerpen en ontwikkelen van data-platformen en producten. Naast deze kennis heeft hij veel inzicht in de voorwaarden van succesvolle data gedreven oplossingen, met een focus op standaardisatie en (kosten-)efficiëntie.

Jesse van Oyen
Business Manager BI

Als Business Manager BI adviseert Jesse op het gebied van data gedreven werken. Hij breidt het klantennetwerk uit door duurzame klantrelaties op te bouwen en richt zich op de bemiddeling van interim Data & BI professionals.

Jesse van Oyen
Brian Heuts
Consultant Data & BI

Brian is een professional met een financiële achtergrond en een passie voor data. Als Consultant Data & BI adviseert hij organisaties op het gebied van data gedreven werken. Daarnaast bemiddelt hij interim Data en BI professionals.

 

Brian Heuts
Martijn Broekmans
Manager Operations

Martijn is al ruim 12 jaar actief in diverse rollen in de arbeidsbemiddeling. Sinds 2021 is hij werkzaam binnen Kasparov Finance & BI en als verbindende schakel verantwoordelijk voor de aansturing van diverse afdelingen.

Martijn Broekmans
Rens Verschuren
Manager Carrières

Rens heeft een achtergrond in Organisatiewetenschappen en een passie voor coaching, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Hij richt zich op de loopbaanbegeleiding van ons team BI Specialisten.

Rens Verschuren
Nicky van den Maegdenbergh
Consultant Business & Events

Nicky heeft een achtergrond in sales. Ze werkte eerder bij AB InBev en daarna als ZZP’er in de salesbranche. Ze is onder meer verantwoordelijk voor het uitbreiden van het klantnetwerk en het organiseren van business-events.

Nicky van den Maegdenbergh
Lisaima Luijten
Performance Consultant

Lisaima laat organisaties nut en noodzaak inzien van Business Intelligence en schakelt hierbij met alle bedrijfslagen. Ze heeft BI projecten uitgevoerd bij onder meer Brownline, Refresco en VION.

Martijn van den Ende
Performance Consultant

Martijn heeft een bedrijfseconomische en bedrijfskundige achtergrond, daarnaast heeft hij ruime ervaring met het definiëren van stuurinformatie, programmamanagement en de technische ontwikkeling van BI-oplossingen.

 

Marnix Pot
BI Specialist

Marnix heeft affiniteit met het optimaliseren van processen, systemen en data. Na enkele jaren als interim financial te hebben gewerkt, groeide hij door tot BI Consultant. Per 2021 houdt hij zich bezig met het realiseren van BI oplossingen.

Patrick Frenks
BI Specialist

Patrick heeft affiniteit met cijfers en vind het een uitdaging om het verhaal erachter te vertalen naar toepasbare oplossingen. Verder heeft hij een open en creatieve mind en zet dit graag in voor niet-alledaagse oplossingen. 

Alex van Gastel
BI Specialist

Alex is loyaal, flexibel en leergierig. In zijn opdrachten werkt Alex graag op het snijvlak van Finance & Data. Hij heeft affiniteit met ERP-systemen en deed BI ervaring op bij onder meer Camelot Europe en Boskalis Nederland. 

Mariska van Kan
Design Specialist

Mariska is een gedreven data analist. De afgelopen jaren heeft zij organisaties geholpen met het opzetten van analyses en rapportages. Kenmerkend is dat ze oog heeft voor automatisering, gestructureerde processen en creatieve oplossingen.

 

 

Oscar Roegiers
Data Engineer

Oscar heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en Informatica. Als Data Engineer geeft hij sturing aan het ontwerp en de ontwikkeling van dataplatform oplossingen bij onze klanten.

Oscar Roegiers
Niels Stevens
BI Specialist

Niels is een echte business partner die organisaties graag helpt data beter en slimmer in te zetten, stap voor stap en toekomstgericht. BI ervaring heeft hij opgedaan bij SPIE Nederland, Atrium, Brownline en Riemersma Leasing.

 

Lina Hu
BI Specialist

Lina pakt nieuwe dingen snel op. Met haar analytische blik en open mindset is zij in staat om tot de kern van zaken te komen. Zij heeft ruime ervaring met het analyseren van financiële gegevens bij o.a. LyondellBasell en Eastman Chemical.

Jeffrey Snijders
BI Specialist

Jeffrey is een resultaatgerichte leergierige professional. Hij is in staat processen en rapportages te optimaliseren met zijn analytische blik. Jeffrey heeft BI ervaring opgedaan bij onder andere Boskalis Nederland, Kapimex en TopzorgGroep.

Amber Klomp
BI Specialist

Amber is een gedreven professional, die altijd gaat voor het beste resultaat. Met haar RA-titel op zak, heeft ze een sterke financiële basis. Ze is leergierig en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. 

Bjarne Phaff
BI Specialist

Bjarne is een gedreven young professional, met oog voor detail. Zeg je data, dan zeg je Bjarne. Door zijn Minor Data Driven Business Lab en zijn specialisaties in Applied Data Science, heeft Bjarne veel affiniteit met data vraagstukken.

Nick van Dorst
BI Specialist

Nick haalt voldoening uit het helpen groeien van mensen en organisaties en ziet hier een grote rol voor data inzichten. Op het snijvlak tussen de business en IT is Nick helemaal in zijn element en schakelt hij moeiteloos tussen deze twee facetten. 

Niels Roodenburg
BI Specialist

Niels is een sociale jongen, hij wordt als professional gekenmerkt door zijn gedrevenheid. Niels deed ervaring op met het creëren van dashboards en rapportages en hielp bedrijven als Ordina en Kenter al om meer data gedreven te werken.

Jeroen van Laak
BI Specialist

Jeroen is doortastent en doelgericht. Als BI Specialist krijgt hij energie van het vergroten van efficiëntie en het creëren van nieuwe inzichten. Jeroen heeft BI projecten gerealiseerd bij bij o.a Sitech en ITC Rubis Terminal.

 

Daan Jonkers
BI Specialist

Daan is een sportieve professional. Daan past zich snel aan in nieuwe omgevingen, heeft een sociaal karakter, analytische blik en affiniteit met data en IT. Hij deed eerder ervaring op bij Center Parcs en OK Oliegroep.

Olivier Zinnemers
BI Specialist

Olivier heeft een achtergrond in Bedrijfseconomie en behaalde zijn Master in Data Science. Hij heeft relevante ervaring opgedaan in diverse functies bij verschillende bedrijven voor zijn start als BI Specialist bij Kasparov Finance & BI. 

Nicole Biemans
BI Specialist

Nicole helpt bedrijven om met behulp van data tot nieuwe inzichten te komen. Zij deed eerder ervaring op bij 4Evergreen, Renewi en verschillende woningcorporaties en hielp ze deze organisaties meer data gedreven te laten werken. 

Jasper Krombeen
BI Specialist

Jasper is een professional met een passie voor data. Hij is zijn Business Intelligence-carrière begonnen met Qlik Sense en heeft intussen de overstap gemaakt naar Power BI. Jasper haalt voldoening uit het oplossen van complexe uitdagingen. 

Thom Hendriks
BI Trainee

Thom is enthousiaste finance professional en ontwikkelt zich graag verder op het gebied van Business Intelligence. Hij voelt zich snel vertrouwd in een nieuwe omgeving en schakelt makkelijk op diverse niveaus binnen een organisatie. 

 

Nynke Dekkers
Office Manager

Nynke is na haar studie commerciële economie voornamelijk werkzaam geweest in verschillende Hospitality functies. Per 1 augustus 2023 is zij bij Kasparov als Office Manager verantwoordelijk voor de aansturing van het Office team.

Nynke Dekkers
Shirley van Dort
Office Medewerker

Shirley startte bij ons als stagiaire in het kader van haar studie Bedrijfskunde. Zij houdt zich nu bezig met onder andere het debiteurenbeheer en het contractmanagement. 

Shirley van Dort
Fabiënne van de Wouw
Stagiaire Office

Fabiënne is voor haar studie Bedrijfskunde in augustus gestart met haar stage bij ons. Ze richt zich vooral op het verbeteren en optimaliseren van het salesproces.

Fabiënne van de Wouw