FREELANCIAL 2023

Onstuimige groei stutten

Met steeds meer Freelance Financials en BI-specialisten werken wij vruchtbaar en structureel samen. Om dat te onderstrepen, presenteren wij op 12 oktober het nieuwe evenement: FREELANCIAL. Speciaal voor ZZP’ers in Finance & BI, speciaal voor het verstevigen van onze hechte band. We trappen de eerste editie af met twee topsprekers: RABO-econome Barbara Baarsma en ondernemer Quinten Selhorst, oprichter van scooterdeelbedrijf Felyx. Over ploeteren, onstuimig, plukken, stutten en opnieuw beginnen.

Programma donderdag 12 oktober

  • 15:30 Ontvangst 
  • 16:00 Introductie en keynote Barbara Baarsma
  • 16:45 Keynote Quinten Selhorst
  • 17:30 Borrel

Sprekers
Topeconoom Barbara Baarsma is hoogleraar toegepaste economie aan de Universiteit van Amsterdam en voormalig directeur van de Rabo Carbon Bank. Voorheen was zij Kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER). Ze wordt regelmatig uitgenodigd om het publieke debat over economie en politiek te voeden, bijvoorbeeld aan tafel bij Op1 en Jinek.

Quinten Selhorst is co-founder & voormalig CEO van scooterdeelbedrijf Felyx. Met ‘hard ploeteren’ resultaten bereiken die onmogelijk leken, is voor hem de kern van ondernemen. Hij heeft dat laten zien met Felyx, en nu dat bedrijf in een nieuwe fase is beland, besloot hij nieuwe avonturen aan te gaan. Het ondernemershart moet kloppen!

Inschrijven

Evenement details

Ulvenhart, Ulvenhout

Wij houden graag events

4 + 2 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
13 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.