Train je medewerkers in BI

Kasparov BI werkt in de kennisindustrie. Daarom heeft de Performance Akademy een sleutelpositie in onze organisatie. En daarom schrijven we het met de K van Kasparov BI. Het is dé plek waar professionals zich ontwikkelen tot volwaardige BI key-users. Onze eigen BI Specialisten, maar óók medewerkers van onze klanten. Iedereen die werk wil maken van Power BI, Power Apps en Power Automate, is welkom in de Performance Akademy.

akademy

Kwaliteit
Uiteraard staat de K ook voor kwaliteit. In de ontwikkeling en uitvoering van onze masterclasses en opleidingen werken wij nauw samen met onze opleidingspartner Ferocia. Onze ervaren docenten werken praktijkgericht, vanuit hun eigen ervaring als professional in het werkveld.

VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN

Jouw BI Specialisten opleiden?

Voor onze BI Specialisten maken de masterclasses deel uit van de tweejarige interne Performance Akademy. Relaties nodigen wij graag uit om te delen in die kennis om intern de juiste expertise op te bouwen en om de afhankelijkheid van ons te verminderen. De modules in onze Performance Akademy bieden wij aan als open inschrijving én in-company. Ons trainingsaanbod biedt de mogelijkheid je te ontwikkelen van basis- tot gevorderd niveau. De masterclasses (speciaal ontwikkeld voor analisten & BI Specialisten) bevatten een deel theorie, maar zijn zeker ook praktijkgericht.

 

Power BI-opleidingen zijn er legio, wij maken het verschil met maatwerk voor jouw organisatie. Een programma ván het bedrijf, in-house en voor meerdere medewerkers, maakt écht impact. Iedereen voelt het belang en ziet de kansen die jij biedt als aantrekkelijke werkgever.

IN-COMPANY TRAINEN?

Masterclasses Power Platform

Masterclass Power BI Starter

Power BI Starter

Staat Power BI “op je lijstje”, maar is het moeilijk afscheid nemen van Excel? Begrijpelijk. Wij helpen je graag op gang, want nú is het moment om de stap te maken. 

Power BI Advanced

Power BI Advanced

Deze driedaagse training is bedoeld voor gebruikers die het maximale uit Power BI willen halen. De krachtige DAX-taal van Power BI stelt je in staat nog meer inzicht te krijgen in de data. 

Power Apps & Power Automate

Power Apps & Power Automate

BI ontwikkelt zich razendsnel en de verbinding met tools als SharePoint, PowerApps en Power Automate bieden steeds meer mogelijkheden. Leer het maximale uit programma’s halen door het optimaal inzetten van het Power Platform.

Dashboard Design

Power BI Dashboard Design

De toegevoegde waarde van UX en UI design in Power BI is van essentieel belang voor het ontwikkelen van effectieve gebruiksvriendelijke dashboards. In deze training leer je hoe je rapporten bouwt waarbij de eindgebruiker centraal staat.