De groei naar volwaardig partner voor Data & BI

Laut

Een update vanuit Manager BI Laut van de Sanden

Samen met de klantenkring is ook ons aanbod aan diensten in Data & BI flink gegroeid. En dat is geen toeval, want in de projecten voor onze opdrachtgevers ontwikkelen we voortdurend nieuwe kennis en inzichten op het dynamische terrein van BI. Met de specifieke expertise van Rens de Waard en Maarten Hofmeester aan boord, kunnen we volwaardige dataplatforms ontwikkelen en Data & BI strategie vormgeven voor organisaties. 

Manager BI Laut van de Sanden: “Als ik terugblik op het afgelopen jaar ben ik trots op die inhoudelijke groei, naast het feit dat we voor het derde opeenvolgende jaar de omzet wisten te verdubbelen. Met een team van 26 mensen staat BI nu als een huis binnen de Kasparov-familie. 

En daarmee bedienen we uiteenlopende klanten, van Stedin en BMW Financial Services tot Profuomo, én Erasmus MC, waar we iedere vier maanden een ‘health check’ uitvoeren om BI verder te professionaliseren en momenteel 35 Data Engineers trainen in Microsoft Azure in de transitie naar een dataplatform in de Azure Cloud. We worden steeds meer een volwaardige kennispartner.”  

Hoe data gedreven is jouw organisatie? Neem contact op voor een vrijblijvende oriëntatie op de enorme kansen! 

Wij houden jou op de hoogte